loading...

DVD dupliceren

DVD dupliceren

DVD dupliceren bieden wij aan in zeer goede kwaliteit en is al mogelijk vanaf 25 stuks. Dit is de perfecte oplossing voor kleinere oplagen. Wij leveren uiteraard een van de beste kwaliteit DVD recordables. Voor de vormgeving kunt ook bij ons terecht en hebben een ruime keuze als het gaat oven DVD verpakkingen.

Vragen over uw DVD duplicatie neem dan contact op via 035 6213 524 of vraag een offerte aan via het onderstaande offerte formulier. Wij streven ernaar om binnen enkele uren antwoord te geven op uw offerte.

Elders goedkoper! Laat het ons weten. Op die prijs geven we 5% extra korting!

Onze klanten

Warner-Music-logo
Universal Music
Telekids Toys
Sony Music Logo
NPO Radio 2
Nashville FM
Dee 2 Records
Coast To Coast
Cloud 9 Music
Bestel Je Orkestband
Armada Music
8 Ball Music

Onze levertijden zijn standaard 3 werkdagen. Dan is het mogelijk uw duplicaties op te halen of uw duplicaties worden verzonden.

SPOED!!! Bijvoorbeeld binnen een dag of levering op dezelfde dag is mogelijk, mits de capaciteit het toelaat en mits alles correct is aangeleverd.

Voor spoed – of “klaar terwijl je wacht” brengen wij geen extra kosten in rekening.

Verzending vindt standaard plaats met POSTNL. Voor het verzenden van pakketten binnen Nederland brengen wij tot 10 kg € 8,50 in rekening. Boven de 10 kilo brengen wij € 13,50 verzendkosten in rekening. Op al onze leveringen en diensten zijn onze leveringsvoorwaarden op van toepassing.

Bedrijven na toetsing 14 dagen netto na factuurdatum
Particulieren 50% vooraf per bank, 50% bij afhalen

Muziek wordt alleen gedupliceerd met bewijs van toestemming stemra. Indien wij muziek moeten dupliceren, dan is het hebben van Stemra toestemming of het hebben van een BIEM overeenkomst met STEMRA een vereiste.

Voor verdere informatie over stemra klikt u hier!

OFFERTE AANVRAGEN DVD DUPLICEREN

Voornaam *

Achternaam *

Firmanaam

KVK nummer

E-mail adres *

Product *

Aantal *

Soort media *

Verpakking *

Drukwerk *

Verzenden? janee

Upload uw ontwerp